Advanced solutions for better life!

News archive

24.05.2012

Colosseum

LJG je ugovorio cjelokupno tehničko opremanje trgovačkog centra Colosseum u Slavonskom Brodu. Centar u kojem se trenutno završavaju grubi građevinski radovi trebao bi otvoriti vrata u jesen.

Više

11.11.2011

Burberry

Sportina, vodeća tvrtka u segmentu tekstila u Hrvatskoj, dovela je britanski luxuzni brand Burberry u Kaptol Centar u Zagrebu. U istom Centru Sportina je otvorila Armani Jeans i s time dovela još jedan dizajnerski brand. LJG je izvodio sve instalacijske radove u ovim exklusivnim dućanima.

Više

10.11.2011

KIKA Rijeka

Rijeka od 10.11.2011 više nije ista. KIKA je otvorila svoja vrata na Škurinjama. LJG je izvodio kao generalni izvođač kompletno uređenje i instalacije.

Više

02.09.2011

Peek&Cloppenburg

Sada već dugogodišnja suradnja s jednom od najpoznatijih modnih kuća u Europi i dalje se nastavlja. Nakon Review-a i McNeil-a na Jankomiru u Zagrebu, kao i P & C u Westgate-u, LJG-u kao generalnom izvođaču radova je ugovorom povjerena i izgradnja u Splitu.

Više

01.09.2011

Kompetentnost u području kina

Nakon Splita i na Zagrebačkoj lokaciji LJG kao glavni izvođač izvodi radove za austrijsku grupaciju Cineplexx. Ukupno sedam dvorana biti će opremljeno sa najnovijom projekcijskom tehnologijom. Kao odabrana lokacija City centar one u Zagrebu – Žitnjak još je u rohbau fazi, i sigurno je jedna od najboljih lokacija u gradu Zagrebu.

Više

05.07.2011

City Point – Shopping u Varaždinu

Za shopping centar koji se nalazi u Varaždinu predviđa se početak gradnje u jesen. LJG kao stručnjak na području trgovačkih centara je naravno tamo opet prisutan.

Više

07.06.2011

Sportina Grupa otkriva LJG

Sportina Grupa je otkrila prednosti LJG Building Solutions, koja nudi sve instalacije iz jedne ruke u uređenje lokala slijedećih brandova: Tom Tailor, XYZ, Esprit, Bata, Tally Weijl, Orsay, SiX, Butlers, Yamamay.

Više

01.06.2011

LSG the „Life Cycle Partner“

U prvoj polovini 2011 su svi postojeći ugovori o održavanju produženi za slijedeću godinu. Našim dugogodišnjim kupcima pored ostalih pripadaju Bauhaus i Kika.Takođe smo dobili neke nove kupce. LJG kontinuirano raste u području servisa i održavanja i u međuvremenu je porasla u vodećeg „Life Cycle Partner“-a u Hrvatskoj.

Više

26.04.2011

LSG gradi 2 H&M lokacije

“Konačno H&M u Hrvatskoj “, tako misli većina Hrvata! Nakon velikog otvorenja lokala u centru grada Zagreba, dvije nove lokacije u Splitu i Zagrebu su potpisane sa City Center One.

Više

01.04.2011

Jungle Kids – doživljaj za djecu

Za Veseli Kutak d.o.o. LJG gradi Kids Jungle u Splitu i Zagrebu. Kids Jungle uveden je kao novi brand u Hrvatskoj i slovi također među najpoznatijim u zemlji.

Više

14.02.2011

Nakon Splita također Interspar u Zagebu

LJG je za Interspar grupu u Splitu izgradio hipermarket prema najnovijim standardima.Na osnovu pozitivnih iskustava dobiven je projekt u Zagrebu.
Projektiranje i izvođenje sustava grijanja,klime i ventilacije kao i elektrotehnike spadaju u naš djelokrug usluga. Ne samo izvođenje, nego i planiranje i koordinacija je u našem opsegu odgovornosti.

Više

02.11.2010

City Centar Žitnjak

Nakon uspješnog završetka proširenja City Centra One u Zagrebu i Split LJG Building Solutions će biti generalni izvođač za sve instalacijske radove u City Center One Zagreb Žitnjak.

Više

30.08.2010

LJG u kino segmentu

LJG u Splitu gradi za austrijsku Cineplexx grupu ukupno 7 kinodvorana. Najnovije projekcijske tehnike i sistemi ozvučenja kao i uski termini, pripadaju izazovu ovog ugovora.

Mi prihvaćamo izazove!

Više

07.06.2010

Najveći shoping centar u Dalmaciji

Nakon uspješnog završetka proširenja City Centra One u Zagrebu LJG Building Solutions će biti generalni izvođač za sve instalacijske radove u najvećem centru u Dalmaciji.

Više

17.06.2009

Novi ugovori na West Gate

Kroz našu prisutnost u prodajnim centrima sve je više internacionalnih ali i domaćih prodajnih lanaca koji se oslanjaju na našu kvalitetu te pravovremeno izvršenje usluga. HUMANIC, Peek&Cloppenburg te C&A su nakon City Center ONE u Zagrebu ponovno ugovarali sve instalaterske radove s tvrtkom LJG Building Solutions.

Više

01.06.2009

Uređenje Shopova „komplet rješenje“

Ne samo internacionalni nego i Hrvatski prodajni lanci se oslanjaju na naša sveobuhvatna rješenja u instalaciji. Među njima su HUMANIC, Peek&Cloppenburg, SAMSONITE, NIKE, ADIDAS, one2play, C&A, DEICHMANN, New Yorker i mnogi drugi.

Više

07.06.2007

City Center One – Mega mall u Zagrebu

Postojeći shoping centar City Center One se proširuje i osigurava vodeću poziciju u Zagrebu. LJG Building Solutions je odgovoran za izvođenje svih strojarskih i elektrotehničkih radova.

Više

04.06.2007

Hotel Miramare – Odmor sa stilom

Još iz vremena KiK „podrijetla“ Hotel Miramare u Crikvenici se temeljito rekonstruira s visokim zahtjevima na kvalitetu. Za taj ambiciozni projekt LJG Building Solutions je preuzeo odgovornost za izvođenje.

Više