Advanced solutions for better life!

News archive

24.05.2012

Colosseum

LJG a fost angajată în asigurarea tuturor serviciilor M&E în centrul comercial Colosseum din oraşul Slavonski Brod. Principalele lucrări de construcţii civile sunt actualmente în faza finală şi în toamnă, Centrul ar trebui să îşi deschidă porţile.

Mai mult

11.11.2011

Burberry

Sportina, una dintre întreprinderile croate lidere în industria textilă, a adus brandul britanic de lux Burberry în Centrul Kaptol din Zagreb. În cadrul aceluiaşi Centru, Sportina a deschis şi un magazin împreună cu brandul de designer Armani Jeans. LJG a fost contractant pentru asigurarea tuturor serviciilor funcţionale ale clădirii.

Mai mult

10.11.2011

KIKA Rijeka

De la data de 10.11.2011, Rijeka s-a schimbat deoarece KIKA şi-a deschis noua sa locaţie în Škurinje. LJG a fost contractantul general pentru reconstrucţia integrală şi asigurarea serviciilor clădirii.

Mai mult

02.09.2011

Peek&Cloppenburg

Cooperarea pe termen lung cu unul dintre cele mai cunoscute branduri de modă din Europa continuă. După Review şi McNeil în Jankomir, Zagreb, precum şi P&C în West Gate, LJG a contractat construirea amplasamentului în Split, în calitate de contractant principal.

Mai mult

01.09.2011

Competence in Cinemas

După Split, LJG construieşte, în calitate de contractant principal, şi în Zagreb o clădire pentru grupul austriac Cineplexx. În total au fost prevăzute 7 săli dotate cu tehnologie de proiecţie de ultimă oră. Complexul deja ridicat la roşu, «City Center One» din Žitnjak, Zagreb, a fost selectat ca amplasament, care în urma acestei alegeri se va număra cu siguranţă printre locaţiile de vârf din Zagreb.

Mai mult

05.07.2011

City Point – Shopping u Varaždinu

Pentru centrul comercial amplasat în Varžadin, construcţia va începe cel mai probabil în toamnă. LJG, în calitatea sa de specialist recunoscut în domeniul centrelor comerciale, este din nou antrenat în acţiune.

Mai mult

07.06.2011

Sportina Grupa otkriva LJG

Grupul Sportina descoperă LJG Building Solutions care a finalizat servicii M&E de succes în magazinele destinate următoarelor branduri:

Tom Tailor, XYZ, Esprit, Bata, Tally Weijl, Orsay, SiX, Butlers, Yamamay

Toate serviciile M&E integrate» nu este un simplu slogan pentru LJG!

Mai mult

01.06.2011

LSG „Life Cycle Partner“

În prima jumătate a anului 2011, toate contractele de întreţinere existente au fost prelungite pentru încă un an. Clienţii noştri pe termen lung sunt, printre alţii, BAUHAUS şi KIKA. S-ar putea să câştigăm şi câţiva clienţi noi. LSG s-a dezvoltat continuu în sectorul servicii şi întreţinere până când a devenit unul dintre «Partenerii pe viaţă» principali din Croaţia.

Mai mult

26.04.2011

LSG construiește 2 H & M locație

LSG a contractat 2 locaţii de realizat simultan în Croaţia pentru H&M, lanţul comercial probabil cel mai cunoscut din lume. City Center One din Split şi Zagreb, un magnet viitor pentru clienţi va fi prezent.
Urăm mult succes H&M în magazinele construite de noi.

Mai mult

01.04.2011

Jungle Kids – doživljaj za djecu

LJG construieşte Jungal Copiilor în Split şi Zagreb pentru Veseli Kutak. Jungla Copiilor a fost prezentat ca un nou brand în Croaţia şi deja se numără printre cele mai cunoscute din ţară.

Mai mult

14.02.2011

După Split Interspar în Zageb

LJG a construit în Split un hipermarket cu dotări de ultimă generaţie pentru grupul Spar. Datorită experienţei pozitive din Split, clientul a hotărât să contracteze continuarea proiectului în Zagreb, tot cu LJG.
În domeniul nostru de activitate se găsesc toate serviciile funcţionale ale clădirii precum şi sistemele de securitate. Nu numai construcţia dar şi proiectarea şi coordonarea se află în răspunderea noastră.

Mai mult

02.11.2010

City Center Zitnjak

După finalizarea cu succes a dezvoltării în City Center One din Zagreb şi a proiectului din Split, LJG Building Solutions este aleasă contractant general pentru prestarea serviciilor M&E în City Center One din Žitnjak, Zagreb.

Mai mult

30.08.2010

LJG în segment cinema

LJG construieşte 7 săli de cinema pentru grupul austriac Cineplexx. Tehnica de proiecţie şi sisteme de sunet de ultimă oră precum şi programul de lucrări cu termene foarte strânse sunt principalele provocări din acest contract.

Dar noi acceptăm provocarea!

Mai mult

07.06.2010

Cel mai mare Centru din Dalmaţia

După încheierea cu succes a extinderii din City Center One în Zagreb, LJG Building Solutions va fi contractantul general pentru serviciile M&E în cel mai mare Centru din Dalmaţia.

Mai mult

17.06.2009

New contracts in West Gate

Kroz našu prisutnost u prodajnim centrima sve je više internacionalnih ali i domaćih prodajnih lanaca koji se oslanjaju na našu kvalitetu te pravovremeno izvršenje usluga. HUMANIC, Peek&Cloppenburg te C&A su nakon City Center ONE u Zagrebu ponovno ugovarali sve instalaterske radove s tvrtkom LJG Building Solutions.

Mai mult

01.06.2009

Shop Design „The Entire Package“

Ne samo internacionalni nego i Hrvatski prodajni lanci se oslanjaju na naša sveobuhvatna rješenja u instalaciji. Među njima su HUMANIC, Peek&Cloppenburg, SAMSONITE, NIKE, ADIDAS, one2play, C&A, DEICHMANN, New Yorker i mnogi drugi.

Mai mult

07.06.2007

City Center One – Mega mall in Zagreb

Postojeći shoping centar City Center One se proširuje i osigurava vodeću poziciju u Zagrebu. LJG Building Solutions je odgovoran za izvođenje svih strojarskih i elektrotehničkih radova.

Mai mult

04.06.2007

Hotel Miramare – Vacanta cu stil

Još iz vremena KiK „podrijetla“ Hotel Miramare u Crikvenici se temeljito rekonstruira s visokim zahtjevima na kvalitetu. Za taj ambiciozni projekt LJG Building Solutions je preuzeo odgovornost za izvođenje.

Mai mult