Advanced solutions for better life!

The BRIDGE

În decembrie 2017, LSG a finalizat cu succes contractul de tip design&build pentru partea de instalații aferentă imobilului The BRIDGE, faza I. Termenul scurt pentru execuție, inclusiv lucrarile de fit-out ale întregii clădiri, au constituit o încercare trecută cu succes de către LSG. Imobilul este structurat pe 2 S + P + 10 etaje + Et. Tehnic, are o suprafată totală de 51.000 mp și este certificat LEED PLATINIUM.

În cadrul acestui proiect, LSG BUILDING SOLUTIONS SRL a finalizat urmatoarele lucrări: alimentare cu apă, canalizare, stingere incendii cu sprinklere, hidranți interiori și hidranți exteriori, încălzire, răcire, ventilație, curenți tari, curenți slabi și BMS, iluminat fațadă și lucrări exterioare.

Cladirea este dezvoltată în noul centru de business din București, Grozavești – Politehnică și are legături foarte bune cu toate celelalte zone, inclusiv metrou. Aceasta a fost vândută către grupul DEDEMAN, iar în prezent este închiriată în întregime de către grupul bancar ERSTE BCR și IBM.