Advanced solutions for better life!

Filiale Hofer Trumau și Stockerau

După înființarea cu succes a filialelor companiei Hofer KG, LSG a fost însărcinată cu realizarea instalațiilor electrice centrale, de înaltă și de joasă tensiune pentru cele două filiale. Faptul că am primit cele două proiecte mai mari din Pachetul de trei propus este dovada că Hofer ne consideră parteneri de încredere. Particularitatea acestei comenzi este consecvența în pregătirea devizului general și detaliat, a ofertei inițiale, a ofertei revizuite, dar și în cadrul negocierilor contractuale și la formarea ulterioară a echipei de proiect. Pregătirea ofertei principale a presupus o responsabilitate imensă. În linii mari, cele două contracte prevăd extinderea centrului logistic aferent, extinderea depozitului uscat și a depozitului de congelare și refrigerare, inclusiv partea tehnologică. Clădirea administrativă va fi, de asemenea, extinsă. Astfel, filialele vor fi extinse cu mai bine de 2/3 din suprafața existentă. Detaliile comenzii sunt extinderea racordării la rețeaua de medie tensiune, extinderea și realizarea instalației de joasă tensiune, întregul sistem de iluminat, împământarea, paratrăsnetul și legăturile echipotențiale, precum și unitatea ICT. Deoarece mare parte din instalațiile în funcțiune vor fi refăcute, trebuie acordată o atenție deosebită optimizării proceselor de lucru.

De asemenea, LSG este încântată că a primit comanda pentru sistemele de securitate și iluminat de urgență pentru filialele din Viena.

Conceptul de iluminat al magazinelor trebuie să fie modernizat pe parcursul lucrărilor de extindere și renovare. Lucrările vor fi realizate până în iulie 2017-februarie 2018, având o valoare contractuală de aprox. 360 000 €.

Valoarea comenzii pentru ambele proiecte: 5 700 000 €

Finalizarea estimată a construcției: Trumau mai 2019 și Stockerau noiembrie 2019