Advanced solutions for better life!

Cineplexx Satu Mare și-a deschis porțile

Cineplexx Satu Mare s-a deschis joi, 12 septembrie 2019, în incinta Satu Mare Shopping City.

De acum înainte, atât satmărenii cât și locuitorii din județele apropiate, se pot bucura de o aventură cinematografică excepțională și de tehnologie de ultimă generație.

Cineplexx unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, a investit în acest proiect aproximativ 3 milioane de euro. Cele 5 săli de cinema au mai mult de 700 de locuri în total, unele dintre acestea cu grad sporit de confort, precum Premium și Deluxe și o adevărată premieră în România o reprezintă scaunele speciale pentru cuplu, Love.

Filmele vor rula în 4K și Real 3D și vor fi redate pe ecrane cu o suprafață totală de 250 mp care integrează tehnologii de vârf  și cele mai înalte standarde de calitate. Experiența vizuală deosebită este întregită și de tehnologia audio ultra performantă Dolby Atmos.

LSG Building Solutions SRL a fost antreprenor general în cadrul acestui proiect și a definitivat lucrările cu succes în mai puțin de 4 luni. Colaborarea între compania noastră și Cineplexx va continua, urmând construirea altor două cinematografe la Sibiu și la Târgu Mureș.