Advanced solutions for better life!

Bine ati venit!

Bine ati venit la LSG GROUP – Partenerul dumneavoastra in proiectarea si  executia sistemelor de instalatii din cladiri !

Va oferim o gama completa de servicii, de la consultanta, dezvoltare, proiectare, executie si pana la service-ul si mentenanta sistemelor de instalatii din cladirea dumneavoastra.  Principiul nostru de baza: „Toate sistemele de instalatii facute de o singura mana” –   ne-a adus in bransa renumele de partener de incredere.

Va rugam sa va convingeti de cele prezentate mai sus!

News

 • CroatiaCroatia

  23.08.2021

  Cineplexx Algund

  Cineplexx Algund din cadrul centrului comercial Algo, s-a deschis pe 20 august și vă așteaptă în cel mai modern cinematograf de tip multiplex din Tirolul de Sud. Din păcate, criza generată de pandemia de Covid-19 a întârziat inaugurarea cinematografului cu aproape un an și jumătate.

 • CroatiaCroatia

  05.05.2021

  Ne unim forțele să cucerim Slovacia

  LSG Zagreb și LSG Belgrad lucrează împreună la proiectul Peek & Cloppenburg din Bratislava, Slovacia, pe o piață nouă pentru noi. Deoarece ne-am dovedit a fi buni parteneri pe parcursul mai multor proiecte, investitorul ne-a contractat și de această dată. Experiența noastră în gestionarea, executarea și achiziționarea de echipamente și …