Advanced solutions for better life!

Bine ati venit!

Bine aţi venit la LSG GROUP, partenerul Dvs. pentru tehnica clădirilor, infrastructură tehnică şi energii regenerabile integrate.

Prin implicarea noastră de a conduce ciclul de viaţă al unui proiect avem posibilitatea de a oferi clienţilor noştri proiecte la cheie începând cu consilierea, dezvoltarea şi proiectarea acestora până la construire, service, întreţinere şi conducerea exploatării.

Vă rugăm să vă convingeţi singuri!

News

 • SerbiaSerbia

  04.11.2020

  Peek Cloppenburg Waterfront din Belgrad și-a deschis porțile pentru clienții săi

  Lucrările la magazinul Peek Cloppenburg d.o.o. din cadrul celui mai mare centru comercial Waterfront, cunoscut și sub numele de Belgrad pe apă, au fost finalizate la 30 octombrie 2020. Magazinul și-a deschis porțile pentru clienții săi respectând toate măsurile epidemiologice de protecție împotriva coronavirusului.

 • SerbiaSerbia

  30.10.2020

  Finalizarea primei faze a Cineplexx Waterfront din Belgrad

  Prima fază a lucrărilor la cinematograful Cineplexx Waterfront din Belgrad a fost finalizată conform planului, iar pe 30 octombrie 2020, două dintre cele nouă săli au fost deschise oficial. La deschidere au fost prezenți reprezentanți ai LSG, reprezentanți ai investitorilor și din cauza măsurilor epidemiologice, un număr mic de invitați …