Advanced solutions for better life!

Bine ati venit!

Bine aţi venit la LSG GROUP, partenerul Dvs. pentru tehnica clădirilor, infrastructură tehnică şi energii regenerabile integrate.

Prin implicarea noastră de a conduce ciclul de viaţă al unui proiect avem posibilitatea de a oferi clienţilor noştri proiecte la cheie începând cu consilierea, dezvoltarea şi proiectarea acestora până la construire, service, întreţinere şi conducerea exploatării.

Vă rugăm să vă convingeţi singuri!

News

 • SerbiaSerbia

  03.06.2022

  Shopping în AVA Park Ikea din Belgrad

  LSG Building Solutions d.o.o. a finalizat lucrările în spațiile Galileo, Starbucks și KFC, situate în Ava Park Ikea din Belgrad. Investitorul pentru Galileo este Monile d.o.o. iar pentru Starbucks și KFC, Amrest d.o.o. LSG a fost contractată pentru lucrări gips-carton, ceramică, vopsit, instalații HVAC și electrice, implementare sistem de telecomunicații, apă …

 • SerbiaSerbia

  05.04.2021

  Au fost finalizate lucrările la sala IMAX din Cineplexx Waterfront, Belgrad

  După încheierea primei faze a lucrărilor la cinematograful Cineplexx Waterfront din Belgrad, s-au continuat lucrările pentru sala Imax care cuprinde 500 de locuri. După finalizarea cu succes a lucrărilor, încăperea a fost predată investitorului.