×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Udruženim snagama osvajamo Slovačku

LSG Zagreb i Beograd zajedničkim snagama djeluju na novom zadatku, na još jednom novom tržištu za nas, Peek & Cloppenburg u Bratislavi u Slovačkoj.

Obzirom da smo se dokazali kao dobar partner na više projekata, investitor nas je angažirao i na ovom projektu. Naše iskustvo, kako u menadžmentu, izvođenju i nabavci odgovarajuće opreme i materijala na sličnim projektima bili su više nego dobar razlog za odabir investitora.

Ovdje se radi o zahtjevnijem zadatku jer je u pitanju inozemni projekt, što za sobom povlači i mnoge druge izazove kao što su ishođenje dozvola za izaslanje, isporuka materijala i opreme te ograničenja izazavana COVIDOM.

LSG je odgovoran za projektiranje i izvođenje i to jake i slabe struje, video nadzora, kontrole pristupa i provale te instalacije EAS, ambijentalnog ozvučenja, BMS sustava, grijanja, hlađenja i ventilacije te vodovoda i kanalizacije. Svi sustavi podrazumjevaju puštanje u rad, izdavanje potrebnih certifikata I atesta te obuku djelatnika.

Ukupna površina lokala iznosit će oko 3600m2 a lokal će biti na 2 etaže. Lokal ima i svoju detektivsku sobu iz koje se vrši neprekidni nadzor i praćenje cijelog lokala(video nadzor, kontrola pristupa i EAS). Poseduje i sustav brojanja posjetiloca kao i NETVICO informacijski monitor.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023