×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Care sunt acele beneficii ale panourilor fotovoltaice de care trebuie sa stiti neaparat?

Daca ati parcurs cu brio toti pasii necesari pentru a obtine finantarea necesara prin prisma programului Casa Verde 2023, atunci stiti deja ce presupune instalarea panourilor fotovoltaice si mai ales beneficiile aduse de acestea. Totusi, pentru a va asigura ca stiti pe deplin avantajele noi va punem la dispozitie acest articol care va poate fi ca un mini-ghid.

Noi, in cadrul LSG Group punem pret pe informarea publicului si pe detalierea unor aspecte care sunt de maxim interes pentru potentialii clienti. Despre beneficii panouri fotovoltaice aflati in cele ce urmeaza. Dupa citirea acestui articol in mod integral veti sti exact care sunt si veti stii la cine sa apelati.

  • Contribuiti in mod direct la protejarea mediului

Folosind energia solara reduceti instant la emisiile de carbon si contribuiti direct la reducerea poluarii si a schimbarilor climatice. Energia solara este o sursa de energie curata si sustenabila, iar dumneavoastra o puteti valorifica de indata. Aceste panouri sunt inceputul a ceea insemna protejarea mediului si a planetei.

Independenta energetica este un alt avantaj de care puteti beneficia. Cu ajutorul unor panouri solare si un sistem de stocare energie puteti deveni mai independent energetic.  Nu veti mai fi afectat pe niciun plan. Ati fi surprins sa stiti cati de multi oameni apeleaza la astfel de panouri fotovoltaice pentru a se desprinde de acei furnizori de energie electrica.

Un alt avantaj al instalarii acestor panouri este faptul ca acestea ridica valoarea imobilului. Indiferent daca este vorba despre inchiriere sau vanzare, valoarea imobilului sau spatiului va creste inevitabil. Iata inca un motiv care probabil nu v-a trecut prin minte.

  • O crestere a ofertei

In ultimul timp s-a observat o crestere a ofertei ce cuprinde aceste panouri fotovoltaice. Daca in trecut oamenii erau mai reticenti, iata acum, odata cu programul Casa Verde, acestia cauta sa se informeze si sa adopte cat mai repede cu putinta aceste sisteme.

Noi, in cadrul LSG Group ne dorim cat mai mult sa venim cu solutii personalizate pentru acele persoane interesate de aceste panouri fotovoltaice. Echipa noastra de instalatori este una bine pregatita si mereu orientata spre montarea sistemelor intr-un mod cat mai corect. Suntem de parere ca totul porneste de la instalarea si de la cunostintele avute de persoanele in cauza, asadar va asiguram ca instalatorii nostri sunt persoane care reusesc sa monteze si sa va explice ulterior pe intelesul dumneavoastra tot ce trebuie sa stiti despre aceste sisteme.

  • Economii semnificative la facturile de energie

In primul rand vorbim despre economiile majore aduse facturilor de energie. Panourile fotovoltaice au misiunea de a transforma lumina soarelui in energie electrica pe care o puteti utiliza acasa sau in cadrul afacerii pe care o detineti. Acest lucru reduce dependenta de furnizorii de energie si va face independent. Veti obseva o scadere majora a preturilor facturilor.

In al doilea rand, veti investi in niste sisteme durabile. Desi aceasta investitie va poate parea costisitoare, pe termen lung aceasta va va aduce economii semnificative de bani. Este bine de stiut despre panourile fotovoltaice ca au o durata de viata lunga ( peste 25 de ani) si nu necesita lucrari de intretinere. Poate unele menite sa le verifice functionalitatea, dar aceste detalii sunt unele minore. Investitia dumneavoastra va fi una rentabila si nu se va lasa cu parere de rau asupra acestor sisteme.

Dupa ce veti instala aceste sisteme veti ajunge la concluzia ca ati luat o decizie inteleapta, una care nu va va supune bugetul unor cheltuieli imense. LSG Group va ajuta sa le montati si sa le folositi mult timp de acum incolo fara sa aveti probleme cu acestea.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023