×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Cum sa alegeti instalatorul autorizat AFM pentru montarea panourilor fotovoltaice

Interesul crescut pentru a gasi instalatorul autorizat AFM care sa monteze panourile fotovoltaice nu trebuie sa insemne compromis privind calitatea. Nu va grabiti, nu alegeti la intamplare, desi din lista celor autorizati stiti sigur ca toti pot monta profesional. Ne propunem sa fim o solutie completa pentru voi, acum in mod special pentru cei care fac parte din programul Casa Verde 2023.

Cum sa alegeti instalatorul autorizat AFM care sa monteze panourile fotovoltaice? Concret, o alegere simpla o veti face din panoul aferent de la AFM. In cativa pasi simpli acest lucru se rezolva. Problema e alta – sau mai bine spus dilema – pe cine sa alegeti cu toata increderea ca va fi prestatorul de servicii de care aveti nevoie?

LSG Group are echipă proprie de instalatori, nu intermediari. Suntem cei care va pot monta panourile fotovoltaice si ceva mai mult, in sensul in care aveti parte de servicii complete colaborand cu noi.

In alegerea pe care o veti faceti cont de:

  • Finantarea

Din pagina noastra oficiala veti descoperi oferta standard, care implica investitie proprie de doar 2.000 de lei. Ce cuprinde si cum va puteti califica sunt detalii pe care le veti descoperi tot aici.

Recomandam sa fiti atenti la acestea, in cazul nostru sunt incluse si panourile, dar si accesoriile necesare pentru montaj. Conteaza ca cei cu care veti colabora sa va ofere solutii la cheie si astfel sa nu fiti nevoiti sa cautati si pe altii care sa va ajute.

  • Oferta in sine

Revenim la oferta curenta, instalatorul nu doar ca trebuie sa fie autorizat AFM si sa faca parte din programul Casa Verde editia anului curent. Este la fel de important sa vi se ofere echipament de calitate, toate materialele incluse sa fie in egala masura de calitate.

Tineti cont de oferta noastra care implica si consiliere, dar si ajutor in a va crea dosarul de prosumator. Totodata mentionam ca aveti flexibilitate in alegerea gamei de puteri instalate.

  • Timpul de executie

Aici discutam de asemenea de o variabila. Termenul de finalizare al unui proiect depinde si de client, dar mai ales de complexitatea cazului. Aici putem aminti, spre exemplu, despre numarul de panouri fotovoltaice sau cat de dificila este montarea in sine. Conteaza insa ce limite sunt, ce repere despre timpul estimativ al finalizarii sau poate mentiune despre termenul de inceput al proiectului.

  • Experienta

Cei care ar urma sa va preia dosarul si care sa va monteze panourile fotovoltaice sa fie persoane experimentate in domeniu. Conteaza foarte mult sa primiti consultanta de specialitate sau cum este abordata mentenanta, ca serviciu pe termen lung.

Grijile nu s-au terminat

In final, garantia este si ea o dovada a muncii prestata de profesionisti. Daca ati parcurs pana acum toti pasii impusi conform programului Casa Verde 2023 ar fi pacat ca tocmai acum, la alegerea instalatorului autorizat, sa intampinati dificultati. Va putem consilia, va putem prezenta oferta noastra in cele mai mici detalii, incurajandu-va sa faceti alegerea finala in cunostinta de cauza.

Multi, ca si voi, cred ca a alege instalatorul este despre un click facut in aplicatie. Va recomandam sa va informati din orice sursa pana la alegerea finala.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023