×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Instalatorii validati AFM – garantia unor servicii de calitate!

Programul Casa Verde 2023 este binevenit pentru fiecare. Cu ajutorul unui asemenea program, multe persoane au reusit sa primeasca finantare si sa isi achizitioneze ulterior panourile fotovoltaice necesare. Pana la utilizarea acestora, ele trebuie achizitionate si montate de catre o echipa profesionala. Instalatorii validati de Administratia Fondului pentru Mediu fac parte din cei mai buni. Alege-i de fiecare data pe acestia. Afla mai multe informatii in randurile ce urmeaza despre ce inseamna un instalator acreditat AFM!

De ce panourile fotovoltaice trebuie montate doar de persoane autorizate AFM?

Panourile fotovoltaice pe care le achizitionam cu totii prin intermediul programului Casa Verde 2023, trebuie montate exclusiv de catre persoane autorizate. Fiecare instalator a parcurs o serie de perfectionari si cursuri ce l-a ajutat sa fie autorizat de catre aceasta institutie. Administrarea Fondului pentru Mediu ofera doar autorizatii acelor electricieni ce respecta toate normele legale. Protejarea mediului trebuie facuta chiar si prin montarea panourilor fotovoltaice. Daca-ti doresti si tu sa ai asemenea panouri, te vei bucura de ele, dar si de montajul persoanelor autorizate.

Instalatorii autorizati vor monta conform protocoalelor in vigoare fiecare panou fotovoltaic. Daca finalizarea acestei etape va fi corespunzatoare, vei putea sa utilizezi cu incredere acest sistem. Vei fi sigur de faptul ca acestia nu vor polua mediul, iar profesionistii si-au facut treaba exact cum este necesar.

AFM este institutia ce-ti ofera autorizatii si indruma fiecare doritor ce vrea sa isi monteze panouri solare sa colaboreze cu o echipa specializata. Profesionalismul este de fiecare data pus pe primul loc.

O echipa de instalatori autorizati – garantia unor servicii de calitate

Optand pentru serviciile pe care ti le pune la dispozitie un electrician acreditat AFM vei fi sigur ca ai facut o alegere optima. Fiecare sistem va fi montat corespunzator, pentru ca tu sa ai o experienta mult mai buna de utilizare a acestora. Alege de fiecare data profesionisti pentru finalizarea etapei de montare a panourilor fotovoltaice.

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba parte de servicii calitative, iar acest lucru este posibil. Echipa de instalatori acreditati vine din ajutorul tau. Cum se intampla acest lucru? Noi, cei de la LSG Group suntem de fiecare data pregatiti sa iti oferim servicii premium. Echipele noastre de electricieni iti vor monta panourile fotovoltaice intr-un timp cat mai scurt.

Ce avantaje vei avea atunci cand alegi electricieni acreditati AFM?

Instalarea panourilor fotovoltaice pe care le-ai ales trebuie facuta de fiecare data de care un electrician acreditat AFM. Avantajele sunt nenumarate, iar unul dintre acesta este garantia serviciilor. Colaborand cu un electrician ce este acreditat de Administratia Fondului de Mediu, vei fi sigura ca acesta va face o treaba buna. Panourile tale fotovoltaice vor fi montate corespunzator de catre profesionisti, respectand de asemenea si normele legale impuse.

Prin intermediul acreditarii sale, el cunoaste normele in vigoare ce sunt necesare.

Electricianului autorizat isi indeplineste munca conform standardelor. Ca urmare, primesti si garantiile aferente, privind functionarea sistemului.

Ulterior, dupa finalizarea acestor etape vei avea parte de panouri fotovoltaice montate corespunzator, dar si de o energie ce este proprie si regenerabila. Te vei bucura de fiecare data se serviciile de top pe care ti le va oferi un electrician.

Numai electricieni autorizati pot monta sistemele de panouri fotovoltaice. Tu va trebui sa urmezi pasii necesari pentru ca ulterior sa beneficiezi de si subventionare din partea statului. Alege sa colaborezi numai cu profesionisti din domeniu! Cum alegi unul? Iti sugeram documentare din surse diferite. Stii cum se spune, un jurnalist cauta mereu 3 surse care ii confirma o stire. Cauta recenzii, site-ul si tot ce se poate despre instalatorul pe care l-ai alege sau despre compania care iti pune la dispozitie serviciile instalatorilor sai.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023