Advanced solutions for better life!

Obnovljivi izvori energije

Obzirom na sve veću svetsku populaciju i neproporcionalan porast  potrošnje energije sve se više  u svetu traže alternativni izvori umjesto primarnih izvora energije kao što su nafta ili gas. Širom sveta ljudi su već aktivni: smanjuju svoju potrošnju fosilnih goriva, koriste čistu energiju  i predani su smanjenju emisije stakleničkih gasova. Ublažavanje  klimatskih promena jedno je od najvažnijih pitanja našeg vremena.

Fotonaponski sistemi: od sunca do električne energije bez dodatnih stakleničkih gasova u proizvodnji energije.

LSG Group kao privatna,  nezavisna kompanija je postavila za cilj dati značajan doprinos zaštiti klimatskih promena na području obnovljivih izvora energije. Iz tog razloga, LSG Group se u poslednjih nekoliko godina sve više angažovala na izgradnji fotonaponskih elektrana.

LSG Group projektuje i gradi fotonaponske elektrane s ciljem da proširi svest  korišćenja obnovljivih izvora energije i podsticanje razvojnih politika kako u industrijalizovanim tako i u zemljama u razvoju. Iskustvo na međunarodnim elektranama i projektnim poslovima, naši tehnički stručnjaci, odgovoran projektni management sa kompletnom dokumentacijom, kao i veliki broj usluga „sve  iz jedne ruke“ ključ su našeg uspeha u izvođenju elektrana u  unapred određenom vremenskom i investicionom planu.

No results