×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Obnovljivi izvori energije

Obzirom na sve veću svjetsku populaciju i neproporcionalan porast  potrošnje energije sve se više  u svijetu traže alternativni izvori umjesto primarnih izvora energije kao što su nafta ili plin. Diljem svijeta ljudi su već aktivni: smanjuju svoju potrošnju fosilnih goriva, koriste čistu energiju  i predani su smanjenju emisije stakleničkih plinova. Ublažavanje  klimatskih promjena jedno je od najvažnijih pitanja našeg vremena.

Fotonaponski sustavi: od sunca do električne energije bez dodatnih stakleničkih plinova u proizvodnji energije.

LSG Group kao privatna,  neovisna tvrtka je postavila za cilj dati značajan doprinos zaštiti klimatskih promjena na području obnovljivih izvora energije. Iz tog razloga, LSG Group se u posljednjih nekoliko godina sve više angažirala na izgradnji fotonaponskih elektrana.

LSG Group projektira i gradi fotonaponske elektrane s ciljem da proširi svijest  korištenja obnovljivih izvora energije i poticanje razvojnih politika kako u industrijaliziranim tako i u zemljama u razvoju. Iskustvo na međunarodnim elektranama i projektnim poslovima, naši tehnički stručnjaci, odgovoran projektni management sa kompletnom dokumentacijom, kao i veliki broj usluga „sve  iz jedne ruke“ ključ su našeg uspjeha u izvođenju elektrana u  unaprijed određenom vremenskom i investicijskom planu.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.belgrade@lsg-group.eu Tel: +381 11 2120 391


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023