Advanced solutions for better life!

Lucrări finalizate la Jakovlje la fabrica de piese Airbus, Boeing și Rolls-Royce

Spre deosebire de multe investiții care sunt în așteptare din cauza penuriei de materii prime și consumabile, datorită experienței și profesionalismului de care a dat dovadă, LSG Building Solutions a reușit finalizarea în luna decembrie, a lucrărilor contractate la fabrica de piese pentru aeronave din Jakovlje.

Contractul a fost semnat cu Strabag pentru implementarea sistemului de încălzire-răcire, pentru instalația de alimentare cu apă și canalizare, pentru sistemul de protecție împotriva incendiilor, precum și pentru lucrări electrice și MSR.

Fabrica va produce piese pentru Airbus, Boeing, Bombardier și Rolls-Royce. Compania austriacă FACC a anunțat investiția croată la jumătatea anului 2019. Principala provocare pentru investitor, este reprezentată de criza din industria aviației generată de pandemia globală.  Aici totuși, producția a început acum, spre satisfacția tuturor.

Sosirea acestui mare antreprenor are un impact uriaș asupra tuturor segmentelor vieții din municipiul Jakovlje și nu numai. Fabrica plănuiește să angajeze aproximativ 450 de muncitori.