×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Fotonaponske elektrane Cineplexx

Nastavljeni su naši napori da što više podstaknemo proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora. LSG Building Solutions d.o.o. je u saradnji sa Cineplexx Kinobetriebe GmbH, odnosno njihovim partnerom Collective Energi GmbH ugovorio je izgradnju fotonaponskih elektrana na krovu Cineplexx-a u Vilachu, Salzburgu i Hohenemsu u Austriji. PV elektrana nominalne snage 208 kVp biće izgrađena na krovu Cineplexx-a u Salzburgu, Cineplexx-u Hohenems – cca. 499 kVp i Villach-u 410 kVp. Ugovoreni projekti u pripremi su Cineplexx Linz 728kVp i Cineplexx Parndorf 328kVp.

Dve od pet ugovorenih PV elektrana na krovu Cineplexxa, tačnije u Villachu i Salzburgu su već završene i čekaju priključenje na mrežu. Na krovu Cineplexxa u Salzburgu instalisana je PV elektrana nominalne snage 208 kWp, a u Villachu 410 kWp. Uskoro će početi radovi na Cineplexxu u  Hohenemsu gdje će biti instalisana PV elektrana sa cca. 499 kVp.

LSG Building Solutions d.o.o. planira da izvede što više sličnih projekata kako u Hrvatskoj tako i u zemljama regiona kako bi doprineli smanjenju potrošnje energije u budućnosti.

 

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023