×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Fotonaponske elektrane Cineplexx

Naša nastojanja da što više potičemo proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora dobila su nastavak. LSG Building Solutions d.o.o. je u suradnji sa Cineplexx Kinobetriebe GmbH tj. njihovom partner tvrtkom Collective Energy GmbH ugovorila izvođenja PV elektrana na krovu Cineplexxa u Villachu, Salzburgu i Hohenemsu u Austriji. Na krovu Cineplexx-a u Salzburgu biti će izgrađena PV elektrana sa 208 kWp nazivne snage, Cineplexx Hohenems – ca. 499 kWp a Villach 410 kWp. Dogovoreni projekti u pripremi su Cineplexx Linz 728kWp i Cineplexx Parndorf 328kWp.

Dvije od pet ugovorenih PV elektrana na krovu Cineplexxa, točnije u Villachu i Salzburgu su već završene i čeka se priključenje na mrežu. Na krovu Cineplexxa u Salzburgu instalirana je PV elektrana sa 208 kWp nazivne snage, a u Villach 410 kWp. Uskoro kreću radovi na Cineplexxu u Hohenemsu gdje će biti instalirana PV elektrana sa cca. 499 kVp.

LSG Building Solutions d.o.o. ima u planu i dalje izvoditi što više sličnih projekata kako u Hrvatskoj tako i u zemljama regije kako bismo pridonijeli smanjenju potrošnje energenata u budućnosti.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023