×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Panouri fotovoltaice Cineplexx

Eforturile noastre de a încuraja pe cât posibil producția de energie electrică din surse regenerabile au continuat. LSG Building Solutions d.o.o. colaborează cu Cineplexx Kinobetriebe GmbH,

iar partenerul lor Collective Energy GmbH, a contractat construirea de sisteme fotovoltaice ce vor fi instalate pe acoperișul Cineplexx din Villach, Salzburg și Hohenems din Austria. Un sistem fotovoltaic cu o putere nominală de 208 kWp va fi construită pe acoperișul Cineplexx din Salzburg, Cineplexx Hohenems – cca. 499 kWp și Villach 410 kWp. Proiectele în desfășurare sunt Cineplexx Linz 728kWp și Cineplexx Parndorf 328kWp.

Două dintre cele cinci centrale fotovoltaice contractate pentru montaj pe acoperișul Cineplexx, în special în Villach și Salzburg, au fost deja finalizate și așteaptă conectarea la rețea. O centrală fotovoltaică cu o putere totală de 208 kWp a fost instalată pe acoperișul Cineplexx din Salzburg și  una de 410 kWp în Villach. În curând vor începe lucrările la Cineplexx din Hohenems, unde va fi instalată o centrală fotovoltaică cu cca. 499 kVp.

LSG Building Solutions d.o.o. intenționează să realizeze cât mai multe proiecte similare atât în ​​Croația, cât și în țările din regiune pentru a contribui la reducerea consumului de energie în viitor.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023