×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

DECLARATlA DE PROTECTIE A DATELOR ONLINE

1. Scop protectia datelor personale

SC LSG BUILDING SOLUTIONS SRL, cu sediu in Bucuresti,str. Ghita Hagi, nr. 89-91, sector 1

Tel: 021.207.90.90; fax: 021.224.59.57; http://www. lsg-group.eu l

CIF RO 27343230; J40/8315/02.09.2010

R092 RZBR OOOO 0600 1286 0452 Raiffeisen Bank-Ag. Domenii Bucuresti

Adresa email: office.bucharest@lsg-group.eu

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Site-ul web http://www.lsg-group.eu   apartine si este administrat de catre SC LSG BUILDING SOLUTIONS SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

Date  fiscale:  SC  LSG  BUILDING  SOLUTIONS       SRL,  CIF  RO  27343230  J40/8315

/02.09.2010, Cont bancar R092RZBR  OOOO  0600 1286 0452, Raiffeisen Bank-Ag. Domenii

Bucuresti

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 + http://www.anpc.gov.ro

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana ln vigoare, SC LSG BUILDING SOLUTIONS   SRL isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor precizate rnai sus este cel declarat  in  sectiunea in care  va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau rnai multe din urmatoarele situatii:

  • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor SC LSG Building Solutions SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

SC LSG BUILDING SOLUTIONS SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, precum si a rezolvarii solicitaritor dumneavoastra m legatura cu activitatea desfasurata de SC LSG BUILDING SOLUTIONS  SRL

Va punem in vedere faptul ea refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

lnformatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC LSG BUILDING SOLUTIONS SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
  • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ea orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC LSG BUILDING SOLUTIONS  SRL la adresa de email: office.bucharest@lsg-group.eu sau prin posta elasiea la adresa: str. Ghita Hagi, nr. 89-91, sector 1, Bucuresti.

Daea unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat rnai

curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email office.bucharest@lsg-group.eu sau prin posta clasica la adresa + str. Ghita Hagi, nr. 89-91, sector 1, Bucuresti.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Administratia

LIPKOVICH Gerhard- Director General

reprezentant legal al S   LSG BUILDING SOLUTIONS SRL

Data23.05.2018

LSG_Informare Protectia datelor online

Declaratie de protectie a datelor online GSEM

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023