×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

S-a semnat un nou contract general

După achiziționarea Ohridska Banka AD (parte a Grupului Societe General Bank) de către Sparkasse AD în 2018 și după fuziunea acestor două bănci din Republica Macedonia de Nord în 2021, a fost creată o nouă entitate bancară mare și anume Sparkasse AD Skopje, care face parte din topul primelor 5 bănci din Republica Macedonia de Nord.

În mai 2021, LSG Building Solutions DOOEL și Sparkasse AD Skopje au semnat un nou contract general pentru execuția lucrărilor de construcție și instalații pentru toate necesitățile viitoare ale noii bănci, privind adaptarea și renovarea facilităților lor de afaceri, existente și noi, în întregul teritoriu al Republicii Macedonia de Nord.

Această colaborare a rezultat cu finalizarea a numeroase filiale pe tot teritoriul Macedoniei. Pornind din orașul Skopje până la Prilep, Gostivar, Bitola, Kicevo, Veles.

În ultimii doi ani, LSG a încheiat 19 contracte de renovare a spațiilor comerciale, cu un timp mediu de realizare a reconstrucției totale a sediului comercial al unei bănci, în termen de 5 săptămâni.

Aproximativ 3.000 m² au fost ajustați ținând cont de noul branding al investitorilor.

Compania LSG a fost contractată să execute lucrări de construcții, instalații electrice și mecanice.

Deoarece feedback-ul este pozitiv, această colaborare este încă în desfășurare.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023