×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Rekonstrukcija Cineplexx SCS u Shopping City Süd

LSG Building Solutions d.o.o. Zagreb je po nalogu LSG Building Solutions GmbH iz Beča a za investitora CINEPLEXX Kinobetriebe GmbH započeo je radove kompletne rekonstrukcije postojećeg Cineplexxa SCS u  Shopping City Süd u Wiener Neudorfu.

Na tlocrtnoj površini od 4.000 m2 se u potpunosti rekonstruiše 9 postojećih  hala, pri čemu će 4 manje hale biti spojene u 2 veće, čime će se na taj način oformiti 7 hala uređenih prema najnovijim standardima Cineplexxa. Među novim halama bit će izgrađene IMAX i dve ATMOS hale. Pored rekonstrukcije postojećih, planirano je proširenje novih 900m2 na susedne prostorije gde bi se stvorile 4 dodatne  VIP hale, i izgradnja dodatnog tehničkog sprata od 300 m2 za smeštaj nove opreme.

Kompletna rekonstrukcija obuhvata sledeće radove: demontaža elektro instalacija, demontaža HVAC, elektroinstalaterski radovi, rasveta, dekorativna rasveta, sigurnosna rasveta, razglas, razglasno kabliranje, protivpožarni sistem, BMS, ventilacioni sistem, rekonstrukcija postojećih klima jedinica, sistem grejanja/hlađenja, hidranti, voda/kanalizacija, ugostiteljski prostor, rasveta i LED dizajn predvorja, hodnika i toaleta.

Predviđeni rok za početak radova je u aprilu a planirani završetak radova u decembru 2023.g.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023