×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Rekonstrukcija Cineplexx SCS u Shopping City Süd

LSG Building Solutions d.o.o. Zagreb je po nalogu LSG Building Solutions GmbH iz Beča a za investitora CINEPLEXX Kinobetriebe GmbH započeo s radovima kompletne rekonstrukcije postojećeg Cineplexxa SCS u  Shopping City Süd u Wiener Neudorfu.

Na tlocrtnoj površini od 4.000 m2 se u potpunosti rekonstruira 9 postojećih  dvorana, prilikom čega će se 4 manje dvorane spojiti u 2 veće, te na taj način oformiti 7 dvorana uređenih prema najnovijem standardu Cineplexxa. Među novim dvoranama izgradit će se i IMAX i dvije ATMOS dvorane. Uz rekonstrukciju postojećih, planira se proširenje za 900m2 na susjedni lokal u kojem bi se oformile još dodatne 4 VIP dvorane, te izgradnja dodatne tehničke etaže od 300 m2 za smještaj nove opreme.

Kompletna rekonstrukcija obuhvaća slijedeće radove: demontaža električnih instalacija, demontaža HVAC, elektroinstalacijski radovi, rasvjeta, dekorativna rasvjeta, sigurnosna rasvjeta, razglas, kabliranje razglasa, vatrodojavni sustav, BMS, ventilacijski sustav, rekonstrukcija postojećih klima jedinica, sustav grijanja/hlađenja, hidranti, voda/kanalizacija, ugostiteljski prostor, rasvjeta i LED dizajn predvorja, hodnici i WC.

Predviđeni rok za početak radova je u travnju a planirani završetak radova u prosincu 2023.g.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023