×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Reconstrucția Cineplexx SCS în Shopping City Süd

LSG Building Solutions d.o.o. din Zagreb împreună cu LSG Building Solutions GmbH din Viena au fost contractate de investitorul CINEPLEXX Kinobetriebe GmbH, pentru reconstrucția completă a Cineplexx SCS existent în Shopping City Süd din Wiener Neudorf.

Cele 9 săli existente, desfășurate pe o suprafață de 4.000 m2, sunt în curs de reconstrucție totală, urmând ca dintre acestea, 4 săli mai mici să fie transformate în 2 mai mari, creându-se astfel 7 săli amenajate conform celor mai noi standarde Cineplexx. Printre noile spații vor fi construite o sală IMAX și două ATMOS. Pe lângă reconstrucția sălilor existente, se preconizează extinderea cu 900 m2 până la spațiul alăturat, unde ar urma să fie create 4 săli VIP suplimentare și construirea unui etaj tehnic suplimentar de 300 m2 pentru adăpostirea noilor echipamente.

Reconstrucția completă cuprinde următoarele lucrări: înlocuire instalații electrice, dezmembrări HVAC, iluminat, iluminat decorativ, lumini de securitate, sistem de sonorizare, cablare, sistem de alarmă la incendiu, BMS, sistem de ventilație, reconstrucția unităților de aer condiționat existente, sistem de încălzire/răcire, hidranți, apă/canal, zonă de catering, iluminat de tip LED al holului, coridoarelor și toaletelor.

Se preconizează începerea lucrărilor în aprilie, iar finalizarea acestora este planificată în decembrie 2023.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023