Advanced solutions for better life!

Ansamblul rezidențial – VIENNA PARKSIDE RESIDENCE

La începutul lunii noiembrie 2021, LSG Building Solutions a semnat contractul cu CVE RESIDENCE ALPHA, pentru proiectarea ansamblului rezidențial Vienna Parkside Residence. Astfel, compania noastră va realiza atât proiectul tehnic pentru toate fazele de proiectare pentru specialitățile structură, arhitectură și MEP, cât și documentațiile necesare pentru obținerea tuturor autorizațiilor.

Ansamblul rezidențial va avea o suprafață construită de aproximativ 65.000 mp, din care:
• 568 aprtamente;
• Parcări supraterane și subterane ~ 700 locuri;
• Spații comerciale inclusiv un restaurant – aproximativ 2000 mp.

Partea subterană va avea o suprafață construită de aproximativ 12 000 mp care va include locuri de parcare, ALA (adăpost de protecție civilă) și alte spații tehnice necesare.

Acest proiect va fi certificat GREEN HOMES și vom respecta în totalitate normele nZEB (NEARLY ZERO ENERGY BUILDINGS).
Începând cu acest an, normele nZEB sunt obligatorii pentru toate construcțiile noi și au scopul de a îmbunătăți performanțele din punct de vedere energetic și de mediu. În ceea ce privește certificarea GREEN HOMES, aceasta reprezintă atât un indicator important al calității din punct de vedere energetic, dar ia în considerare și aspecte legate de sănătate, consumuri, sustenabilitate, repere care nu mai pot fi ignorate și pe care noi, echipa LSG, vrem sa le implementam.