×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Stambeni kompleks – VIENNA PARKSIDE RESIDENCE

Početkom studenog 2021. LSG Building Solutions potpisao je ugovor s tvrtkom CVE RESIDENCE ALPHA za projektiranje stambenog kompleksa Vienna Parkside Residence. Naša tvrtka će izvesti tehnički projekt za sve faze projektiranja za specijalnosti građevina, arhitektura i MEP, kao i potrebnu dokumentaciju za dobivanje svih ovlaštenja.

Stambeni kompleks će imati ukupnu izgrađenu površinu od oko 65.000 četvornih metara:
• 568 stanova;
• Podzemni i nadzemni parking ~ 700 mjesta;
• Poslovni prostori uključujući restoran – cca 2000m2.

Podzemna etaža će imati izgrađenu površinu od cca 12.000 četvornih metara koja će uključivati parkirna mjesta, ALA (sklonište civilne zaštite) i tehničke prostore.

Projekt ćemo u potpunosti uskladiti sa nZEB standardom (ZGRADE SKORO NULA ENERGIJE), a projekt će također biti certificiran od strane Rumunjskog vijeća za zelenu gradnju. Počevši od ove godine, nZEB standardi su obvezni za sve novogradnje i imaju za cilj poboljšanje energetskih i ekoloških performansi. Što se tiče GREEN HOMES certifikacije, ovo je važan pokazatelj kvalitete u smislu energije, ali također uzima u obzir pitanja vezana za zdravlje, potrošnju i održivost, orijentire koje LSG želi implementirati jer se više ne mogu zanemarivati.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023