×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

„OZELENJAVANJE” VAŠEG DOMA – NOVA POTREBA

Na fluktuirajućem građevinskom tržištu, s novim geo-političko-ekonomskim kontekstom i energetskim tržištem koje se brzo mijenja, LSG Building Solutions kontinuirano se prilagođava i predlaže rješenja.

Imamo iskustva u fotonaponskim sustavima, imamo iskustva u građevinskim instalacijama, a sada smo u novoj fazi gdje spajamo stečena iskustva i nudimo zelena rješenja, prijateljska prema okolišu. Ako su prije nekog vremena europske politike koje podržavaju zelene projekte, smanjenje potrošnje energije i gradskog zagađenja bile minimalne, danas su postale nužnost, a električni automobili su sveprisutniji.

Dakle, imamo rješenja, imamo iskustvo, imamo reference za zelenu gradnju! Za one koji žele zelenu kuću, za one koji već imaju električne automobile, za one koji su svjesni da nam treba čišći zrak, za one koji žele smanjiti potrošnju energije, LSG Building Solutions ima održiva rješenja. Fotonaponski paneli, dizalice topline i rekuperatori topline su alternative i rješenja za budućnost koje zadovoljavaju sve gore navedene zahtjeve.

Implementacijom ovakvog sustava možete osigurati energiju potrebnu za grijanje vode i doma, električnu energiju za svakodnevnu potrošnju kako za dom tako i za putovanja električnim automobilom, čime se potrošnja fosilnih goriva i električne energije iz nacionalne mreže smanjuje gotovo na nulu.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023