×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

„ÎNVERZIREA” CASEI O NOUĂ NECESITATE

Într-o piață a construcțiilor fluctuantă, cu un context geo-politic-economic nou și o piață energetică în schimbare majoră, LSG Building Solutions se adaptează continuu și propune soluții.

Avem experiență în sisteme fotovoltaice, avem experiență în instalații în construcții, iar acum suntem într-o nouă etapă în care îmbinăm experiențele acumulate și oferim soluții verzi, prietenoase cu mediul. Dacă cu puțin timp în urmă, politicile europene de susținere a proiectelor verzi, de reducere a consumurilor energetice și a poluării orașului erau timide, astăzi acestea au devenit o necesitate, iar mașinile electrice sunt omniprezente.

Așadar, avem soluții, avem experiență, avem referințe pentru clădiri verzi! Pentru cei care vor o casa verde, pentru cei care au deja mașini electrice, pentru cei care sunt conștienți că avem nevoie de aer mai curat, pentru cei care vor să reducă consumul energetic, LSG Building Solutions are soluții sustenabile. Panourile fotovoltaice, pompele de caldură, recuperatoarele de caldură, sunt alternative care îndeplinesc toate cerințele enumerate mai sus și sunt soluții de viitor.

Prin implementarea unui astfel de sistem, aveți posibilitatea să vă asigurați energia necesară pentru încălzirea apei și a locuinței, energia electrică pentru consumul zilnic atât pentru casă cât și pentru deplasările cu mașina electrică, astfel reducând la aproape zero consumul de combustibili fosili și de energie electrică din rețeaua națională.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023