×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

„OZELENJAVANJE” VAŠE KUĆE – NOVA POTREBA

Na promenljivom građevinskom tržištu, sa novim geo-političko-ekonomskim kontekstom i energetskim tržištem koje se brzo menja, LSG Building Solutions se kontinuisano prilagođava i predlaže rešenja.

Imamo iskustvo u fotonaponskim sistemima, imamo iskustvo u građevinskim instalacijama, a sada smo u novoj fazi u kojoj kombinujemo stečeno iskustvo i nudimo zelena rešenja, prijateljska prema životnoj sredini. Ako su pre nekog vremena evropske politike koje podržavaju zelene projekte, smanjenje potrošnje energije i urbano zagađenje bile minimalne, danas su postale neophodnost, a električni automobili su sveprisutniji.

Dakle, imamo rešenja, imamo iskustvo, imamo reference za zelenu gradnju! Za one koji žele zelenu kuću, za one koji već imaju električne automobile, za one koji su svesni da nam je potreban čistiji vazduh, za one koji žele da smanje potrošnju energije, LSG Building Solutions ima održiva rešenja. Fotonaponski paneli, toplotne pumpe i rekuperatori toplote su alternative i rešenja za budućnost koja ispunjavaju sve gore navedene zahteve.

Implementacijom ovakvog sistema možete obezbediti energiju potrebnu za grejanje vode i kuće, električnu energiju za dnevnu potrošnju kako za kuću tako i za putovanje električnim automobilom, čime se potrošnja fosilnih goriva i električne energije iz nacionalne mreže svodi skoro na nulu.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.bucharest@lsg-group.eu Tel: +40 21 207 90 90


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023