×

#ADVANCEDSOLUTIONSFORABETTERLIFE!  

Cea mai înaltă clădire din Croația – Turnul Dalmației – inaugurare

După mai multe faze de execuție, după numeroase întreruperi în desfășurarea lucrărilor și după așteptarea aprobărilor și autorizațiilor, Turnul Westgate, redenumit acum Dalmația Tower, a fost deschis luni, 17 iulie 2023. Oamenii din Split se pot bucura în sfârșit de priveliștea celei mai mari și exclusiviste clădiri din Split, Dalmația și Croația în general. La sfârșitul anului 2017, proiectul Westgate Tower a primit International Property Award pentru cea mai bună clădire cu mai multe etaje din Europa.

Situat la intersecția străzilor Domovinsko Rata și Dubrovnik, Turnul Dalmația face parte din complexul Westgate Tower, care este format din două turnuri; primul, care a fost în 2016 sediul Consiliului de administrație al băncii Splitska, astăzi OTP, și al doilea, Dalmația Tower – care a fost numit inițial Westgate Tower B. Acest proiect a creat o nouă valoare arhitecturală în Croația și a îmbogățit valoarea urbană din Split.

După finalizarea construcției exterioare și montarea completă a fațadei de sticlă, s-a început execuția instalațiilor mecanice, implementarea sistemului automat de stingere a incendiilor – sprinklere, alimentarea cu apă și canalizare, precum și lucrările de construcție.

În turn, Marriott Hottel este situat de la etajul 17 până la etajul 27, cel mai prestigios lanț hotelier din lume. Este primul hotel AC din portofoliul Marriott din Croația. La etajele inferioare se află birourile Rimac Automobili și alte câteva companii IT de renume mondial.

Obișnuiam să admiram cele mai înalte clădiri ale Americii, Chinei sau Arabiei Saudite, dar acum putem să ne orientăm către Split, care cu această construcție impunătoare confirmă că se înscrie printre marile capitale mondiale.

ADVANCED SOLUTIONS FOR A BETTER LIFE!
office.zagreb@lsg-group.eu Tel: +385 1 2225 900


All rights reserved LSG Group GmbH 2023

All rights reserved LSG Group GmbH 2023